Bewoners

Bart van Broekhoven Bas Wouters Bram Wijnen Gislene Voets Karin van den Heuvel
Margje van den Hurk Rick Koemans Thomas Voets Wouter Langerak

Bas Wouters

Hallo, Bas Wouters is geboren 19 Juni 1990.

Sinds Juli 2013 woont hij bij BuitenGewoon.
Bas heeft nog drie broers, waar hij het prima mee kan vinden. Toen ze allemaal nog thuis waren,  was het samen altijd voetballen en heel veel spelletjes doen.
De eerste jaren bezocht Bas de Christelijke Basisschool de Hoeksteen in Well. Hij begon er in groep 1 en we zouden elk jaar rond te tafel gaan zitten hoe het ging. Iedere keer waren de leerkrachten enthousiast over de voortgang van Bas dus weer een jaar verder met een voor Bas aangepast programma ,maar wel in de zelfde klas.
In groep 7 werd besloten Bas naar het speciaal onderwijs te laten gaan, en dat werd de Klimop school in den Bosch. Na 4 jaar gingen we op zoek naar vervolg; dat werd school plus werken bij restaurant “In de Roos” in Den Bosch waar hij goed begeleid werd. Bas heeft nog een aantal baantjes gehad, maar bij “In de Roos” in den Bosch had hij het duidelijk het meest naar zijn zin.
Na wat onderbrekingen werkt hij er nu weer, 2 dagen per week. Verder werkt Bas twee dagen op de Zorgboerderij en dat vindt hij ook heel fijn, de leiding is geweldig en hij vindt het heel leuk om met dieren om te gaan. Van huis uit was hij bij ons ook altijd met de dieren bezig. Elke woensdag heeft Bas vrij.
Bas heeft  het bij BuitenGewoon reuze naar zijn zin. Als hij thuis gaat logeren vraag hij hoe lang dit gaat duren en dat hij vroeg naar huis gaat,  om vooral niet wat te missen. Het contact tussen de bewoners is prima en voor de begeleiding kunnen we geen betere wensen. Zijn appartementje is precies wat hij nodig heeft, als hij even op zich zelf wil kunnen zijn. Hij houdt het keurig bij en als ik kom schoon maken laat hij trots zien wat hij al heeft gedaan.
Voor ons een hele geruststelling om je kind die nu toch wel heel volwassen aan het worden is zo op zijn plek te zien. Wij kunnen met een gerust hart zeggen hé hé  die is op zijn plek (nu zijn broers nog).Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum