Bewoners

Bart van Broekhoven Bas Wouters Bram Wijnen Gislene Voets Karin van den Heuvel
Margje van den Hurk Rick Koemans Thomas Voets Wouter Langerak

Bart van Broekhoven

Bart werd geboren op 9 november 1987 als jongste zoon binnen een gezin met vier kinderen.
Zijn handicap heeft weinig invloed gehad op de manier waarop zijn broers en zus naar hem keken en met hem omgingen. Dit alles is de basis geweest voor het vlot opgroeien van Bart. Hij is een leuke vent met veel goede dingen in zijn leven. Natuurlijk is niet alles zonneschijn, ook hij moet zich aan de regels houden. Net als bij elk andere jongeman levert dat nog wel eens problemen op. Over het algemeen echter is Bart echter een vrolijke knul met een groot hart. Hij praat graag en veel, al is hij helaas niet door iedereen goed te verstaan. Met een beetje geduld kom je echter al een heel eind.
Bart is gek op muziek. Afgewisseld met de TV en zijn computerspelletjes is Bart een jongen van deze tijd. Hij is acteur bij de theatergroep Spring in Vught en gaat op donderdagavond samen met vriend Thomas basketballen bij de Black Eagles in Rosmalen.

Sinds juni 2011 woont Bart in zijn eigen huisje aan de Beekstraat in Berlicum en is er helemaal gelukkig. Bart werkt 3 dagen in de week bij Lunchroom Smaakvol in Berlicum en 1 dag in de week op de werkboerderij Buiten Gewoon. 1 dag in de week poetst hij, met begeleiding, zijn huisje spik en span. Hij maakt met plezier deel uit van de woongroep. Maar zoals de klok in zijn eigen huisje tikt, tikt die nergens.Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum