Bewoners

Bart van Broekhoven Bas Wouters Bram Wijnen Gislene Voets Karin van den Heuvel
Margje van den Hurk Noortje Baeten Rick Koemans Thomas Voets Wouter Langerak

Gislene Voets

Ik ben Gislene Voets en ben geboren op 24-12-1990 Sao Paulo te Brazilië.
In mei 1994 ben ik geadopteerd door Cor en Thea en ben in Rosmalen komen wonen. Samen met mijn biologische broer en zusje. In 1999 werden mijn 3 jongere broertjes ook vanuit Brazilië geadopteerd. Ik ben begonnen op peuterspeelzaal “De Bolleboos” te Rosmalen. Daarna ging ik naar groep 1 en 2 van de reguliere basisschool “De Borch” te Rosmalen. Vanaf groep 3 ging ik naar het speciaal onderwijs “Het Overpad” te ‘s-Hertogenbosch. Ik heb een visuele handicap, ik ben slechtziend en daarnaast licht verstandelijk gehandicapt.  Mijn gehoor is matig. Vanaf groep 6 ging ik naar het slechtziende-  en blinden onderwijs “Sensis” te Grave. Ook  ging ik daar meedoen aan de woensdagmidag-club en weekendopvang en meedoen met de vakantieweken.  Ik heb ook bij “Sensis” het V.S.O.- praktijkonderwijs gevolgd. Ik heb stage gelopen bij een voedselbank, IBN, zorgboerderij, dierenwinkel, restaurant verzorgingshuis en eetcafé “De Rode Rik”.
Ik  woon thuis in een landelijke omgeving in een prachtige oude boerderij. Ik houd heel veel van dieren. Poezen zijn mijn grootste hobby. Ook hebben we een paard, een konijn, kippen en heel veel poezen. In mijn vrije tijd ben ik het liefste met dieren bezig. Op dit moment werk ik 4 dagen per week bij eetcafé “De Rode Rik” te Vught. Vanaf maart 2010 start ik op maandag met de opleiding Horeca Assistent Nivo 1. Mijn andere hobby’s zijn: paardrijden, g- aerobic en  g- gym.  Soms ga ik naar de disco.  Ik houd van gezelschapsspellen spelen, muziek luisteren en uitgaan. Ik houd van lekker kletsen.

Ik hoop in de toekomst fijn te wonen op de woon- en werkboerderij van Stichting Buiten Gewoon te BerlicumStichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum