Ambassadeurs

 STICHTING BUITEN GEWOON IS TROTS OP HAAR AMBASSADEURS!
De Stichting Buiten Gewoon is trots te kunnen melden dat Albert West (✝ 2015), Mieke Geeraedts, Tonny Eyk en Joke van Doorn de toezegging hebben gedaan om als “Goodwill Ambassadeurs” de stichting te vertegenwoordigen. Zij ondersteunen ieder met behulp van hun netwerk de doelstelling van Stichting Buiten Gewoon om een unieke woon werk boerderij te ontwikkelen voor jongeren met een verstandelijke of meervoudige beperking aan de Beekstraat in Berlicum.


V.l.n.r. Albert West, Mieke Geeraedts, Tonny Eyk en 
Joke van Doorn

Albert West en Tonny Eyk zijn beiden een begrip in showbizzland. De hits van Albert West hoeven geen introductie meer; wie kent niet het beroemde ‘Cha la la, I need you’ tot het recentere ‘Amarillo’. 

Tonny Eyk heeft een ongekend repertoire aan muziek uitgebracht. Daarnaast is het leuk om te vermelden dat hij een van de grootste verzamelingen kookboeken van Nederland heeft! Verder is hij een fanatieke liefhebber van de wielersport. 
Mieke Geeraedts is sinds 2003 lid van Provinciale Staten voor de VVD. Zij wil zich sterk maken voor vermindering van bureaucratie, deregulering en versnelling van procedures, uitleg aan burgers waar de Provincie mee bezig is, een goede ruimtelijke ontwikkeling in balans met economie en milieu. In het dagelijkse leven is Mieke Advocaat en Procureur bij Geeraedts Van den Dungen Advocaten in Den Bosch.

Joke van Doorn is voormalig wethouder van de gemeente Sint Michielsgestel. Mede dank zij haar inzet is de bouw van onze woon- werkboerderij tot stand gekomen.Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum