Cheque ontvangen van Elektro Van Santvoort B.V.

Op zondag 15 december werden de bewoners van de Stichting Buiten Gewoon uit Berlicum blij verrast door de Algemeen Directeur van de fa Elektro Van Santvoort de heer Jos van Schijndel. Namens zijn organisatie liet de heer Jos van Schijndel weten dat zijn organisatie dit jaar het 40 jarig bestaan kon vieren. Onder het thema “ U laat ons stralen” heeft men de tevredenheid van klanten en medewerkers vertaald in een gift aan de Woongroep van de Berlicumse Stichting Buiten Gewoon. De voorzitter van de Stichting Buiten Gewoon de heer Dick Langerak mocht een cheque van 1250 euro in ontvangst nemen. De stichting heeft nog plannen voor het bouwen van een hooimijt en de aanleg van een jeu de boules baan.

De fa Elektro Van Santvoort is al meer dan 3 jaar betrokken bij de Stichting Buiten Gewoon. Recent hebben zij ook belangeloos geholpen met hulp bij de aanleg van de elektrische installatie in het nieuwe dierenverblijf.

Op zaterdag 24 mei 2014 zal de totale lokatie officieel worden geopend!Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum