Stichting Buiten Gewoon goes Dakar

Over enkele maanden zal de meest avontuurlijke rally ter wereld weer van start gaan: Le Dakar 2007.  Een uitdaging voor zowel rijders en monteurs als voor de gemotoriseerde voertuigen. Onder het toeziend oog van de wereld zullen de rijders vanaf 6 januari a.s. weer trachten om onder bizarre omstandigheden de rally naar Dakar te voltooien.

In de komende editie zal de Stichting Buiten Gewoon op een speciale manier betrokken zijn bij dit grote avontuur. Het Aprilia Dakar Rally Team wil namelijk, net als in voorgaande jaren, tijdens de rally geld inzamelen voor een goed doel en wel voor Stichting Buiten Gewoon. Tijdens de teampresentatie van het Aprilia Dakar Rally Team op zondag 10 december a.s. zal een voorlopige cheque worden uitgereikt aan onze Stichting.

De rijder van het Aprilia Dakar Rally Team is Patrick van Lee. Patrick komt oorspronkelijk uit Rosmalen (Kruisstraat) en was tot voor kort woonachtig in Berlicum, dus wellicht een bekend gezicht. Voor alle informatie over Patrick alsmede het Aprilia Dakar Rally Team kun je terecht op www.aprilia-dakar.com
Natuurlijk kun je ook tijdens de rally, naast de reguliere tv-uitzendingen, de verrichtingen van Patrick volgen via de voornoemde website.

Voor wie het Dakar spektakel zelf een keertje van dichtbij wil ervaren is de Pre-Proloog  die op zaterdag 16 december a.s. op het Eurocircuit van Valkenswaard wordt verreden een aanrader. Tijdens dit evenement zullen alle Nederlandse deelnemers zich presenteren in een proloog rally, daarnaast heb je de gelegenheid om zowel de voertuigen als de rijders eens van dichtbij te zien.Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum