Open Dag zaterdag 29 september 2012 van 11.00 tot 16.00 uur

29 september “HOOG bezoek” bij  
werkboerderij Buiten Gewoon te Berlicum
Om te vieren dat de eerste werkzomer bijna voorbij is en omdat iedereen gewoonweg trots is op deze prachtige plek, hebben de ouders van de stichting Buiten Gewoon en de medewerkers van Cello, de handen ineen geslagen. Met trots nodigen we iedereen uit om op 29 september tussen 11.00 en 16.00 een kijkje bij ons te komen nemen.
Om deze dag een feestelijk tintje te geven, hebben we verschillende activiteiten voor deze dag op touw gezet.  Zo zal er o.a. live muziek zijn, kunnen kinderen geschminkt worden, een ritje maken op een pony en in een huifkar, er kan gekleurd worden en er is een lekkere gezonde versnapering.
Ook zal er een loterij zijn met eendjes in onze vijver en is er heerlijk gezond ijs te koop. De brandweer komt met allerlei materieel en er is een echte caviarace. Alles wordt omlijst met kraampjes met mooie en lekkere spullen. Voor 3 euro krijgen kinderen bij de entree een knipkaart en kunnen ze deelnemen aan een aantal van deze activiteiten.
 
“Koninklijk Bezoek” wordt verwacht uit den Haag, om rond 12.00 uur de werkboerderij officieel te openen!
Iedereen die zin heeft in een gezellig dagje uit, is welkom op 29 september tussen 11.00-16.00 uur aan de Beekstraat 18-46 te Berlicum!
In verband met de verwachte drukte verzoeken wij om zoveel mogelijke per fiets te komen.


Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum