Brunchconcert 28 juni te Rosmalen

Het Brunchconcert is een evenement van Soos Satisfaction en vindt plaats op zondag 28 juni 2009 op De Driesprong in Rosmalen. Tussen 11.00 en 14.00 uur treden op Popkoor Tune, Smartlappenkoor Hoge Noot, The Duketown Barbershop Singers en Niet Storen.

 Om het evenement mogelijk te maken maakt een betaalde brunch onderdeel uit van het evenement. Brunchkaarten, waarmee een uitgebreide brunch kan worden genoten, kosten slechts tien euro. Een deel daarvan komt ten goede aan het project Buiten Gewoon in Berlicum. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Eetcafé De Likkepot en Cappuccino aan de Driesprong. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er snel bij.


Het Brunchconcert is mogelijk dankzij medewerking van Soos Satisfaction, Muziekvereniging St. Cecilia, De Likkepot, Villa Fleurie, Cappuccino, de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Rabobank, De Rosbode en www.thuisinhetnieuws.nl.
De presentatie is in handen van Leontien Jacobse.

Na het Brunchconcert volgt een programma op De Driesprong met een optreden van het orkest Madison Avenue, mogelijk gemaakt door Weekblad De Rosbode.

 Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum