Uitnodiging 2e Gestelse Culinaire Tafelronde

Tafelronde 189 Sint-Michielsgestel nodigt u uit voor de 2e Gestelse Culinaire Tafelronde op 16, 17 en 18 april

Vriendenvereniging Tafelronde 189 Sint-Michielsgestel nodigt u en uw relaties van harte uit voor de Tweede Gestelse Culinaire Tafelronde op 16, 17 en 18 april 2009. Topkok Danny Langenhuijsen presenteert u een gastronomisch zesgangen menu. Geprepareerd met verse streekingrediënten van de Hertogboeren. Vergezeld door een wijnarrangement van de exclusieve wijnhandel Vin Unique. De avond wordt opgeluisterd met een loterij waar u kans maakt op prachtige, gesponsorde prijzen.

Een overheerlijk diner

Wat          : Zes gangen gastronomisch diner 
Waar       : Absoluut, Sint-Michielsgestel 
Waarom : Goede doelen, goed eten

Bij Absoluut

Donderdag 16 en vrijdag 17 april zijn de Business Nights voor uw en onze relaties. Zaterdag 18 april staat in het teken van Family & Friends. Alle avonden starten om 19.00 uur en vinden plaats bij Absoluut, Sint Michielsstraat 1, 5271 AL te Sint-Michielsgestel, www.bijabsoluut.nl

De goede doelen

Allereerst Stichting Buiten Gewoon ten behoeve van de bouw van de zorgboerderij. Het tweede goede doel is de Village Safe Haven for Children in Noord-Johannesburg, Zuid-Afrika. In deze veilige omgeving kunnen kinderen naar hartenlust spelen en planten verzorgen in de grote groentetuin.

De opbrengst van deze Culinaire Tafelronde komt volledig ten goede aan deze twee goede doelen.

Aanmelden?

Onder vermelding van datum deelname en aantal personen via email: robert.corijn@oce.com De kosten voor het diner inclusief wijnarrangement bedraagt € 75 per persoon. Wij verzoeken u zich aan te melden en het totaalbedrag voor 5 april over te maken op Rabobank rekeningnummer 1423.01.280 o.v.v. Stichting Tafel Ronde 189 Sint-Michielsgestel. Indien gewenst sturen wij u een factuur. Zorgboerderij Berlicum en Village Safe Haven for Children rekenen op uw komst.

Meer informatie:

Restaurant Absoluut: www.bijabsoluut.nl  
Topkok Danny Langenhuijsen:
www.langenhuijsen-catering.nl 
Wijnhandel Vin Unique: www.vinunique.nl 
De Hertogboeren:www.hertogboeren.nl 

Safe Haven for Children:
www.rainbowtwinning.nl 
Tafelronde 189 Sint-Michielsgestel: www.roundtable.nl/189  Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum