Cheque aangeboden door W.S.D. Boxtel

Op 20 december is in het gemeentehuis van Sint Michielsgestel een cheque aangeboden door de W.S.D. Boxtel in het kader van hun 50-jarig jubileum. De WSD voert de wet sociale werkvoorziening uit in opdracht van 11 gemeentes. In het kader van hun jubileum is aan alle 11 gemeentes gevraagd om een voordracht te doen voor een cadeau. Door het college van B&W is door mevrouw v.d. Wassenberg, voormalig wethouder, onze stichting voorgedragen.

Ouders en toekomstige bewoners werden goed ontvangen in het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel en getrakteerd op koffie met gebak. Na een goed voorbereide speech door de wethouder Bert Nelissen en de algemeen directeur Jan Simons van de WSD werd een cheque aangeboden van maar liefst € 2.000,-- voor de aanplant van de tuin op de woon- en werkboerderij. 

Tot slot werd een dankwoord uitgesproken door de voorzitter van onze stichting aan het college van B&W en mevrouw van de Wassenberg voor het aandragen van onze stichting. Uiteraard ook een woord van dank aan de WSD alsmede een felicitatie met hun 50-jarig jubileum.

Uitreiking
Wouter en Mari met de cheque tijdens de uitreiking


Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum