Cheque aangeboden door Tafelronde St. Michielsgestel

Op zondag 17 januari 2010 heeft Stichting Buiten Gewoon van de Tafelronde St. Michielsgestel, met leden uit Heeswijk-Dinther, Middelrode, Berlicum, Schijndel en St. Michielsgestel, wederom een cheque mogen ontvangen van maar liefst € 7.000.
 

Uitreiking door Gaston Loomans en Frank Capel

Tijdens het logeerweekend en aansluitend aan de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met Cello werd door de voorzitter van Tafelronde St. Michielsgestel Gaston Loomans en de voorzitter van de landelijke tafelronde Frank Capel een fantastische cheque uitgereikt van maar liefst € 7.000,--.

Een van de activiteiten om dit bedrag bij elkaar te krijgen is de tweede Gestelse Culinaire Tafelronde welke in april is georganiseerd door Tafelronde St. Michielsgestel. Gedurende drie avonden is een overheerlijk diner geserveerd bij Absoluut in St. Michielsgestel. De opbrengst hiervan is ten goede gekomen aan stichting de Opkikker en stichting Buiten Gewoon.

Stichting Buiten Gewoon dankt allen die hieraan meegewerkt hebben alsmede alle sponsors voor hun bijdrage.Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum