Bestuursleden

Cees van Broekhoven

Cees van Broekhoven

Sinds het eerste jaar zijn wij bij dit ouderinitiatief aangesloten. De doelstellingen spraken ons zeer aan en bovendien kende Bart al een paar deelnemers omdat die bij hem op school zaten. Dat vond hij zelf erg fijn. Samen met de andere ouders en alle andere betrokkenen zetten we onze schouders onder het realiseren van dit bijzondere project.
Eerst als voorzitter binnen de familiecommissie, en tussen januari 2011 en maart 2013 als voorzitter van stichting Buiten Gewoon, heb ik veel tijd besteed aan de realisatie van dit project. Nu, in de periode van instandhouding, zet ik me sinds medio 2014 in als penningmeester.
 
Ik ben getrouwd met Rianne en samen hebben we vier, ondertussen volwassen, kinderen. We wonen sinds 1976 in Den Bosch. Bart, onze jongste, woont inmiddels sinds juni 2011 naar volle tevredenheid op de Beekstraat in Berlicum
Sinds mei 2010 ben ik met functioneel leeftijdsontslag na een 40-jarig dienstverband bij Defensie. Bij de Landmacht heb ik de eerste helft van mijn diensttijd als onderofficier bij de Genie gediend. De tweede helft heb ik me gericht op automatisering en na mijn HBO-opleiding (AMBI) heb ik als officier informaticadeskundige diverse functies gehad.
 
Toen mijn zoon Thijs in 1995 begon met ijshockey heb ik mijn hart aan deze sport verloren en ben ik regelmatig bij wedstrijden te zien. Vanaf 2000 was ik bestuurslid (secretaris en voorzitter) van de Red Eagles, de ijshockeyvereniging van Den Bosch. Eind 2010 ben ik gestopt als bestuurslid.
Sinds 2015 steek ik ook tijd in de Stichting Binnendieze waar ik, inmiddels als schipper/gids, toeristen rondvaar over de Binnendieze
 
Cees van Broekhoven
Augustus 2015


Stichting Buiten Gewoon, Woon- en werkboerderij te Berlicum